På Gynekolog & FertilitetsCenter/Göteborgs IVF klinik, i Göteborg, bedriver vi vård inom gynekologi och reproduktionsmedicin. Vi startade vår verksamhet i nya lokaler för 2,5 år sedan och bedriver en kontinuerlig utökning av vår verksamhet.

På Göteborgs IVF klinik utför vi ivf-behandlingar, inseminationsbehandlingar, frysning av könsceller och embryon med hjälp av den senaste tekniken och utrustningen. Du kommer ingå i ett team med stor kunskap och starkt engagemang för patienterna och för verksamheten.

Arbetsuppgifter

Som embryolog/biolog/biomedicinsk analytiker hos oss kommer du ha ett varierande och spännande arbete, huvudsakligen på laboratoriet med arbetsuppgifter som oocytidentifiering, denudering av oocyter, spermapreparering, mikroinjektion av spermier (ICSI), embryobedömning, vitrifikation av embryon och könsceller samt dokumentation och kvalitetskontroll av verksamheten. 

Arbetet innefattar även patientkontakt samt teamarbete avseende övriga arbetsuppgifter på mottagningen. Du kommer även kunna medverka i utvecklingsarbeten och forskning. 

Vem söker vi?

Vi söker dig som är utbildad biomedicinsk analytiker alternativt biolog. Det är en stor fördel och meriterande om du har erfarenhet inom reproduktionsmedicin/IVF- lab. Är du ESHRE-certifierad embryolog är det meriterande. Du är noggrann och kvalitetsmedveten, har passion för ditt arbete och vill utvecklas i din roll som embryolog. Du tycker om att ta ansvar och gör gärna det för vissa projekt.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du behöver ha god kommunikations- och samarbetsförmåga samt kunna uttrycka dig på god svenska, och gärna engelska, i tal och skrift. Du behöver även vara serviceinriktad, engagerad och ha god datorvana. Att du är självständig i ditt arbete och trygg i din roll samtidigt som du uppskattar teamarbete tillsammans med flera professioner är också bra kvaliteter, liksom att du har driv och vilja att utvecklas. Detta är viktigt i en pågående utökning av vår verksamhet.

I arbetet eftersträvar du att alltid uppnå bästa möjliga patientbemötande och patientsäkerhet samt vårdkvalitet.

Anställningens omfattning

Tillträde: Efter överenskommelse.

Varaktighet: Tillsvidareanställning. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. 

Tjänstgöringsgrad: 80-100%

Lön: Individuell lönesättning.

Ansökan

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Johanna Schmidt på johanna.schmidt@gfcs.se . Vi ser fram mot din ansökan bestående av ett personligt brev samt din meritförteckning (CV) snarast möjligt (senast 2022-06-01). Ansökan mailas till Johanna, märk din ansökan med ”Embryolog/Biomedicinsk analytiker/ biolog”. Observera att intervjuer kommer att ske fortlöpande, även under ansökningstiden och att tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdag.