Delbetalning och Finansiering av behandlingar

rgb_ekonomi_large

Vi samarbetar med Svea Ekonomi. Hos dem kan du finansiera din behandling på ett tryggt och smidigt sätt. Du ansöker med ditt mobila BankID här på nätet och får svar direkt på din låneansökan. Du kan också lägga till din partner eller någon annan som medsökande. Upp till 24 månader finns det räntefria lån. Man kan också låna med en bindningstid upp till 72 månader, där vi tror att vi lyckats att förhandla ner räntan till en av de lägsta på marknaden för jämförbara lån.  Önskar man rådgivning om finansieringslösningar hos oss på kliniken är det viktigt att man nämner detta vid bokningstillfället så att vi kan se till att avsätta lämplig tid för rådgivningen.

Du kan ansöka om finansiering för hela eller delar av din behandlings- eller operationskostnad. Upplägget bestämmer du själv utefter vad som passar dig och dina förutsättningar.

Ansökan direkt online

För att ansöka direkt online krävs Mobilt-Bank-ID. Du får svar på ansökan direkt men köpet genomförs inte innan din behandling / operation hos oss på Göteborgs IVF Klinik.

Så här enkelt ansöker du:

1. Välj lånebelopp

2. Välj din månadskostnad

3. Lägg till eventuella medsökande

4. Godkänn och signera avtalet

För att beviljas kredit måste du uppfylla basvillkoren:

Vara minst 18 år
Inga betalningsanmärkningar
Summan kan inte överstiga kostnaden på behandlingen

rgb_ekonomi_large

ANSÖK