Jobba hos oss

Önskar du jobba hos oss även om vi just nu ej annonserar, skriv gärna ett mail med ditt CV och ett personligt brev så kontaktar vi dig. Skicka ditt mail till jobb@gfcs.se.

Våra lediga tjänster

Undersköterska alt. undersköterska kombinerad med medicinsk sekreterare

Gynekolog & FertilitetsCenter

Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning

Kommun: Göteborg

Korta fakta om jobbet

Omfattning: Heltid alt. Deltid

Varaktighet: Tillsvidare

Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Kvalifikationer

Språk

Krav

  • Svenska
  • Engelska

Om jobbet

Jobba hos oss

Vi söker en undersköterska alternativt undersköterska kombinerad med medicinsk sekreterare till vår klinik

Är du ute efter ett meningsfullt och roligt jobb med varierande arbetsuppgifter, stora möjligheter att påverka och med eget ansvar kan detta vara en tjänst för dig.

På Gynekolog & FertilitetsCenter/Göteborgs IVF klinik, i Göteborg, bedriver vi vård inom gynekologi och reproduktionsmedicin (bl a ivf-behandlingar och inseminationsbehandlingar). Vi startade vår verksamhet i nya lokaler och med den senaste utrustningen för ca 3 år sedan och utökar successivt vår verksamhet.

Du kommer ingå i ett team med stor kunskap och starkt engagemang för patienterna och för verksamheten.

Vi söker en undersköterska med vana av blodprovstagning och assistans, gärna med tidigare operationserfarenhet alternativt undersköterska med kombinerat administrativt (t.ex medicinsk sekreterare) kompetens/kunskap/intresse. Vi erbjuder arbete i en platt organisation med korta beslutsvägar samt ett omväxlande och roligt jobb där du har goda möjligheter till klinisk och personlig utveckling.

Arbetsuppgifter

Som undersköterska hos oss kommer du ha ett varierande arbete på mottagningen. Arbetet omfattar mottagningsarbete, blodprovstagning, information till patienter, omhändertagande av instrument, assistering på mottagningen och med möjlighet att assistera på operation vid operativa ingrepp såsom t ex ägguttag och hysteroskopier mm. Vidare innefattar tjänsten inbokning av patienter, mottagande av patienter/kassa och administrativt arbete inklusive beställning av förråd. Har du kombinerad erfarenhet som medicinsk sekreterare utgör arbetet även journalskrivning mm. Du kommer arbeta i ett team med barnmorskor, embryologer, läkare och receptionist. Du kommer möta patienter som kommer till oss för allmän gynekologi, fertilitetsutredningar och fertilitetsbehandlingar (IVF, insemination och donationsbehandlingar).

Vem söker vi?

Vi söker dig som är undersköterska gärna med erfarenhet av arbete/assistering på operation och/eller undersköterska med kombinerad administrativ kunskap/erfarenhet/intresse. Det är en fördel om du tidigare arbetat inom gynekologi och/eller reproduktionsmedicin/IVF, men ej ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i rekryteringsprocessen. Du behöver ha god kommunikations- och samarbetsförmåga samt god datorvana och vara serviceinriktad. Du behöver kunna uttrycka dig på god svenska och engelska. Att du är självständig i ditt arbete, noggrann och trygg i din roll samtidigt som du uppskattar teamarbete tillsammans med flera professioner är också bra kvaliteter, liksom att du är engagerad, har hög ansvarskänsla och driv. Du vill utvecklas både i din yrkesroll och personligen och samtidigt vara med att utveckla verksamheten tillsammans med oss. I arbetet eftersträvar du att alltid uppnå bästa möjliga patientbemötande, patientsäkerhet samt vårdkvalitet.

Anställningens omfattning:

Tillträde: Efter överenskommelse.

Varaktighet: Tillsvidareanställning. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Tjänstgöringsgrad: efter överenskommelse; 70-80 %, med möjlighet till utökning till 100%.

Arbetstider: Vardagar dagtid, inget helgarbete.

Lön: Individuell lönesättning.

Ansökan

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta barnmorskorna Birgitta Attebo och/eller Karin Broman på jobb@gfcs.se. Vi ser fram mot din ansökan bestående av ett personligt brev samt din meritförteckning (CV) snarast möjligt (senast 2022-12-15) till jobb@gfcs.se, märk din ansökan med ”Undersköterska” alt. ”Undersköterska kombinerad medicinsk sekreterare”. Observera att intervjuer kommer att ske fortlöpande även under ansökningstiden och att tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdag.

 

Om anställningen

Lön

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Var ligger arbetsplatsen?

Fabriksgatan 10

41250 Göteborg

Arbetsgivaren

Gynekolog & FertilitetsCenter Sweden AB

http://www.gfcs.se

 

GIVFK-Logo-vit

Öppettider

Måndag: 08.00-15.00
Tisdag: 08.00-15.00
Onsdag: 08.00-15.00
Torsdag: 08.00-15.00
Fredagar: 08.00-14.00

Lunchstängt 12.00-13.00

Fabriksgatan 10
412 50 Göteborg

031-333 35 00