Leg.sjuksköterska alt. barnmorska

Vi söker en legitimerad sjuksköterska alternativt legitimerad barnmorska, då vår barnmorska som varit med oss sedan starten av vår klinik nu gått i pension.

Är du ute efter ett meningsfullt och roligt jobb med varierande arbetsuppgifter, stora möjligheter att påverka och med eget ansvar kan detta vara en tjänst för dig.

På Gynekolog & FertilitetsCenter/Göteborgs IVF klinik, i Göteborg, bedriver vi vård inom gynekologi och reproduktionsmedicin (bl a ivf-behandlingar och inseminationsbehandlingar). Vi startade vår verksamhet i nya lokaler och med den senaste utrustningen för drygt 3,5 år sedan och utökar vår verksamhet kontinuerligt.

Du kommer ingå i ett team med stor kunskap och starkt engagemang för patienterna och för verksamheten.

Arbetet utförs i team och vi jobbar med den senaste tekniken, utrustningen och kunskapen. Vi ser gärna att alla anställda bidrar med idéer för utveckling av verksamheten. Vi erbjuder arbete i en platt organisation med korta beslutsvägar samt ett omväxlande och roligt jobb med mycket ansvar där du har goda möjligheter till klinisk och personlig utveckling.

Kan detta vara ett jobb för dig?

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska eller barnmorska hos oss kommer du ha ett varierande och spännande arbete på mottagningen med verksamhet både inom gynekologi och assisterad befruktning samt på operation. Arbetet innefattar mottagningsarbete med inbokning av patienter, provtagning, individuella samtal, telefonrådgivning, journalföring och arbetsuppgifter vid operativa ingrepp, som ex. ägguttag och inseminationer. Du kommer även kunna medverka i utvecklingsarbeten och forskning.

Din arbetsdag kommer omfatta huvudsakligen kliniska arbetsuppgifter i kombination med administrativa uppgifter, vilka kan utökas i takt med din kliniska utveckling och dina kommande ansvarsområden. De senare fördelas på klinikens personal, beroende på intresse, kunskap och erfarenhet.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är leg. barnmorska eller leg. sjuksköterska. Det är en stor fördel om du tidigare har erfarenhet av gynekologisk vård och/eller assisterad befruktning samt IVF, men det är inget krav.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du behöver ha mycket god kommunikations- och samarbetsförmåga samt kunna uttrycka dig på god svenska, och gärna på engelska, i tal och skrift. Du behöver vara noggrann och kvalitetsmedveten, serviceinriktad, engagerad, ha god datorvana och ett gott humör.

I arbetet eftersträvar du att alltid uppnå bästa möjliga patientbemötande, tillgänglighet, patientsäkerhet, vårdkvalitet och positiva samarbete. Att du är självständig i ditt arbete och trygg i din roll samtidigt som du uppskattar teamarbete med flera professioner är bra kvaliteter. Att du har driv och vilja att utvecklas är också viktigt i en pågående utökning av vår verksamhet.

Anställningens omfattning

Tillträde: 2024-01-30 eller vid överenskommelse tidigare.

Tjänstgöringsgrad: 80 till 100 %.

Lön: Individuell lönesättning. Fast månadslön.

Övrig information: Vi tillämpar provanställning i 6 månader och därefter är syftet tillsvidareanställning.

Ansökan

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta enhetschef Karin Broman på jobb@gfcs.se eller verksamhetschef Johanna Schmidt på johanna.schmidt@gfcs.se. Skicka din ansökan bestående av ett personligt brev samt din meritförteckning snarast möjligt till jobb@gfcs.se, senast 231130, märk din ansökan med ”Sjuksköterska/Barnmorska”. Observera att intervjuer kommer att ske fortlöpande även under ansökningstiden och att tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdag.