På Gynekolog & FertilitetsCenter/Göteborgs IVF klinik, i Göteborg, bedriver vi vård inom gynekologi och reproduktionsmedicin. Vi startade vår verksamhet i nya lokaler för drygt ett år sedan och bedriver en kontinuerlig utökning av vår verksamhet.
På Göteborgs IVF klinik utför vi ivf-behandlingar, inseminationsbehandlingar, frysning av könsceller och embryon med hjälp av den senaste tekniken och utrustningen. Du kommer ingå i ett team med stor kunskap och starkt engagemang för patienterna och för verksamheten.
Vi söker en specialistläkare och erbjuder arbete i en platt organisation med korta beslutsvägar samt ett omväxlande och roligt jobb där du har goda möjligheter att påverka din kliniska och personliga utveckling.

Arbetsuppgifter
Du kommer arbeta i ett team med undersköterska, barnmorskor, embryologer och läkare. Du kommer möta patienter som kommer till oss för fertilitetsutredningar och fertilitetsbehandlingar (IVF, insemination och donationsbehandlingar) samt allmän gynekologi. Du kommer även kunna medverka i utvecklingsarbeten och forskning.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är specialistläkare inom gynekologi & obstetrik. Det är meriterande om du tidigare arbetat inom reproduktionsmedicin/IVF eller om du har annan specialistkompetens inom gynekologi, men ej ett krav. Du är noggrann och kvalitetsmedveten, vill utvecklas i din roll som läkare och vill vara med att utveckla verksamheten tillsammans med oss.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du behöver ha god kommunikations- och samarbetsförmåga samt kunna uttrycka dig på god svenska och engelska i tal och skrift. Du behöver ha god datorvana och vara serviceinriktad. Att du är självständig i ditt arbete och trygg i din roll samtidigt som du uppskattar teamarbete tillsammans med flera professioner är också bra kvaliteter, liksom att du är engagerad, har driv och vilja att utvecklas.
Under perioder med hög arbetsbelastning krävs en förmåga att kunna bibehålla omtanke, gott bemötande och ett gott humör. I arbetet eftersträvar du att alltid uppnå bästa möjliga patientbemötande, patientsäkerhet samt vårdkvalitet.

Anställningens omfattning
Tillträde: Efter överenskommelse.
Varaktighet: Tillsvidareanställning. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Tjänstgöringsgrad: Efter överenskommelse, med möjlighet att utöka till 100 %.
Arbetstider: Vår verksamhet bedrivs främst på dagtid, men visst helgarbete förekommer.
Lön: Individuell lönesättning.

Ansökan
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Johanna Schmidt på johanna.schmidt@gfcs.se. Vi ser fram mot din ansökan bestående av ett personligt brev samt din meritförteckning (CV) snarast möjligt till johanna.schmidt@gfcs.se, märk din ansökan med ”Gynekolog”. Observera att intervjuer kommer att ske fortlöpande, även under ansökningstiden och att tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdag.