Ledig tjänst som Gynekolog och/eller IVF-läkare på

Gynekolog & FertilitetsCenter och på Göteborgs IVF Klinik

Om jobbet

Vi expanderar och söker en till två Gynekologer och / eller IVF-läkare till vår klinik

På Gynekolog & FertilitetsCenter/Göteborgs IVF klinik, i Göteborg, bedriver vi vård inom gynekologi och reproduktionsmedicin. Vi startade vår verksamhet i nya lokaler hösten 2019 och har sedan dess gradvis expanderat och utökat vår verksamhet. Nu expanderar vi med ytterligare lokaler, verksamhetsområden och successivt inom benign gynekologisk dagkirurgi.

På Göteborgs IVF klinik utför vi IVF-behandlingar, inseminationsbehandlingar, donationsbehandlingar med ägg och spermier, frysning av könsceller och embryon med hjälp av den senaste tekniken och utrustningen. Vi utför även hysteroskopiska fertilitetsingrepp. Du kommer ingå i ett team med stor kunskap och starkt engagemang för patienterna och för verksamheten.

På Gynekolog & FertilitetsCenter har vi allmängynekologisk mottagningsverksamhet och är i en expanderande fas med utveckling av benign gynekologisk kirurgisk verksamhet.

Vi söker en till två specialistläkare och erbjuder arbete i en platt organisation med korta beslutsvägar samt ett omväxlande och roligt jobb där du har goda möjligheter att påverka din kliniska och personliga utveckling.

Arbetsuppgifter

Du kommer arbeta i ett team med undersköterska, receptionist/sekreterare, barnmorskor, embryologer, psykolog, dietist och läkare. Du kommer möta patienter som kommer till oss för fertilitetsutredningar och fertilitetsbehandlingar (IVF, insemination och donationsbehandlingar) samt för allmän gynekologi. På Göteborgs IVF Klinik kommer du kunna medverka i fortsatta utvecklingsarbeten och forskning, på Gynekolog & FertilitetsCenter kommer du kunna vara med och utveckla mottagningsverksamheten samt den benigna dagkirurgiska verksamheten.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är specialistläkare inom gynekologi & obstetrik. Det är meriterande om du tidigare arbetat inom reproduktionsmedicin/IVF eller om du har annan specialistkompetens inom gynekologi såsom operativ vana inom benign gynekologi (fertilitetsbevarande kirurgi och/eller benign dagkirurgisk verksamhet) men ej ett krav. Arbetsuppgifterna kan anpassas beroende på din nuvarande kompetens och det kommer att finnas möjlighet till vidareutveckling. Du är noggrann och kvalitetsmedveten, vill utvecklas i din roll som läkare och vill vara med att utveckla verksamheten tillsammans med oss.

 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du behöver ha god kommunikations- och samarbetsförmåga samt kunna uttrycka dig på god svenska och engelska i tal och skrift. Du behöver ha god datorvana och vara serviceinriktad. Att du är självständig i ditt arbete och trygg i din roll samtidigt som du uppskattar teamarbete tillsammans med flera professioner är också bra kvaliteter, liksom att du är engagerad, har driv och vilja att utvecklas.

I arbetet eftersträvar du att alltid uppnå bästa möjliga patientbemötande, patientsäkerhet samt vårdkvalitet.

Anställningens omfattning

Tillträde: Efter överenskommelse.

Varaktighet: Tillsvidareanställning. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Tjänstgöringsgrad: Efter överenskommelse, 50 – 100 %.

Arbetstider: Vår verksamhet bedrivs främst på dagtid, men visst helgarbete kan förekomma.

Lön: Individuell lönesättning.

Förmåner: Sjukvårdsförsäkring, Kollektivavtal genom Almega, Tjänstepension genom kollektivavtal, Friskvårdsbidrag

Ansökan

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Johanna Schmidt på johanna.schmidt@gfcs.se. Vi ser fram mot din ansökan bestående av ett personligt brev samt din meritförteckning (CV) snarast möjligt (senast 2023-11-30) till johanna.schmidt@gfcs.se, märk din ansökan med ”Gynekolog”. Observera att intervjuer kommer att ske fortlöpande, även under ansökningstiden och att tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdag. Vi ser fram mot att ta del av din ansökan!