Vi söker en embryolog/biolog/biomedicinsk analytiker till Göteborgs IVF klinik

På Gynekolog & FertilitetsCenter/Göteborgs IVF klinik, i Göteborg, bedriver vi vård inom gynekologi och reproduktionsmedicin. Vi startade vår verksamhet i nya lokaler för cirka ett år sedan och bedriver en kontinuerlig utökning av vår verksamhet.
På Göteborgs IVF klinik utför vi ivf-behandlingar, inseminationsbehandlingar, frysning av könsceller och embryon med hjälp av den senaste tekniken och utrustningen. Du kommer ingå i ett team med stor kunskap och starkt engagemang för patienterna och för verksamheten

Arbetsuppgifter

Som embryolog/biolog/biomedicinsk analytikerhos oss kommer du ha ett varierande och spännande arbete, huvudsakligen på laboratoriet med arbetsuppgifter som oocytidentifiering, denudering av oocyter, spermapreparering, mikroinjektion av spermier (ICSI), embryobedömning, vitrifikation av embryon och könsceller, analys av hormonprover samt dokumentation och kvalitetskontroll av verksamheten.

Arbetet innefattar även patientkontakt samt teamarbete avseende övriga arbetsuppgifter på mottagningen. Du kommer även kunna medverka i utvecklingsarbeten och forskning.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är utbildad biomedicinsk analytiker alternativt biolog. Det är en stor fördel och meriterande om du har erfarenhet inom reproduktionsmedicin/IVF- lab. Är du ESHRE-certifierad embryolog är det meriterande. Du är noggrann och kvalitetsmedveten, har passion för ditt arbete och vill utvecklas i din roll som embryolog.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du behöver ha god kommunikations- och samarbetsförmåga samt kunna uttrycka dig på god svenska, och gärna engelska, i tal och skrift. Du behöver även vara serviceinriktad, engagerad och ha god datorvana. Att du är självständig i ditt arbete och trygg i din roll samtidigt som du uppskattar teamarbete tillsammans med flera professioner är också bra kvaliteter, liksom att du har driv och vilja att utvecklas. Detta är viktigt i en pågående utökning av vår verksamhet.

Under perioder med hög arbetsbelastning krävs en förmåga att kunna bibehålla omtanke, gott bemötande och ett gott humör. I arbetet eftersträvar du att alltid uppnå bästa möjliga patientbemötande och patientsäkerhet samt vårdkvalitet.

Anställningens omfattning

Tillträde: Efter överenskommelse.
Varaktighet: Tillsvidareanställning. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Tjänstgöringsgrad: Efter överenskommelse, med möjlighet att utöka till 100 %.
Lön: Individuell lönesättning.

Ansökan

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta laboratoriechef Ulrika Selleskog på ulrika.selleskog@gfcs.se och/eller verksamhetschef Johanna Schmidt på johanna.schmidt@gfcs.se . Vi ser fram mot din ansökan bestående av ett personligt brev samt din meritförteckning (CV) snarast möjligt (senast 2020-12-30) till johanna.schmidt@gfcs.se, märk din ansökan med ”Embryolog/Biomedicinsk analytiker/ biolog”. Observera att intervjuer kommer att ske fortlöpande, även under ansökningstiden och att tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdag.